TALLER DE CUINA: ENSALADA "MORTADELO Y FILEMÓN"
EN PERE JOAN ENS VA DIR QUE TENIA UNES LLETUGUES A S'HORT QUE JA ES PODIEN COLLIR I QUE PODÍEM FER UNA ENSALADA.
DESPRÉS DE COLLIR-LES LES VÀREM FER BEN NETES I PREPARÀREM ELS INGREDIENTS QUE HAVÍEM DECIDIT POSAR-HI:
PASTANAGA, CUIXOT DOLÇ,...
... OLIVES, BLAT DE LES ÍNDIES,...
... POMA, TONYINA, OLI, SAL, TOMÀTIGUES "CHERRY", FORMATGE RATLLAT,...
...I "PATATILLA".
VA SER BEN BONA I ALGUNS REPETIREN.
DESPRÉS DE COLLIR-LES LES VÀREM FER BEN NETES I PREPARÀREM ELS INGREDIENTS QUE HAVÍEM DECIDIT POSAR-HI:
PASTANAGA, CUIXOT DOLÇ,...
... OLIVES, BLAT DE LES ÍNDIES,...
... POMA, TONYINA, OLI, SAL, TOMÀTIGUES "CHERRY", FORMATGE RATLLAT,...
...I "PATATILLA".
VA SER BEN BONA I ALGUNS REPETIREN.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada