Feina per dijous 28 de maig

Bon dia a tots!!!

Arribam a dijous, hem tocat diferents tipus d'arts durant la setmana i avui ens toca un al que habitualment li deim "el setè art", sí, anam a xerrar de cinema, i aprofitarem una pel·lícula a la qual els protagonistes fan servir un altre tipus d'art... la màgia. Aquest film basats en el món creat per na J.K Rowling és Harry Potter. Després de veure el següent vídeo heu de donar resposta al qüestionari.


Per continuar amb les tasques d'avui vos demanam ara que llegiu atentament el següent text. Es tracta d'un text relacionat amb la presentació que es va fer del sisè llibre de la saga. Una vegada acabat de llegir haureu de fer les activitats que trobareu aquí. Són 3, a la primera només haureu de triar la resposta correcta. Les haureu d'escriure al quadern de castellà però no heu d'enviar respostes ja que podreu comprovar si ho heu fet bé o malament divendres, juntament amb el kahoot. La segona de les activitats proposades és triar el fragment que millor reflecteix el text. I per últim teniu unes oracions desordenades que haureu d'ordenar.

Abans d'acabar avui vos volem convidar a veure el següent vídeo, quan la màgia traspassa la pantalla i es transforma en coses reals!!!! Xerram del Quidditch, llegiu també aquesta noticia, demà pot haver alguna pregunta al kahoot referida a ella. Vos animau a montar el vostre propi equip? 

Aquestes són les màgiques feines que vos hem preparat per avui dijous, recordau que demà tenim kahoot. Repassau totes les tasques de la setmana per poder contestar-lo el millor possible.

Fins demà!!!

Comentaris

  1. Cuando lo escrivireis bien !Es fortnite no fornite¡

    ResponElimina
  2. por cierto no es "Pearce" es "Peves" el poltergueist de la escuela.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DESCRIPCIÓ DE PAISATGES

PROJECTE EL TITÀNIC